Monday, May 31, 2010

Rokok

This morning at work I found a group of students smoking in front of the workshop near the ladies toilet. So I asked them to go and smoke outside as the institute was a non-smoking zone. They grudgingly obliged. Then I saw smoke coming out from behind a pillar and I thought well maybe there was another student who was smoking but decided to hide from me.

I walked towards the pillar and looked behind it. Konon to catch the student off guard. Jalan pun dah slow semacam. Stealth mode on. But when I looked behind the pillar I found the old gardener sitting on the floor, smoking his rokok gulung.

When he saw me he said, "Chekguuu...ini hari baaanyak panasss. Saya rokok kalu baru boleh kerja."

Mula-mula saya nak tegur dia pasal dia hisap rokok di dalam kawasan institut. Tetapi kemudian saya nampak ada sebatang cangkul di sebelahnya. Langsung tak jadi nak marah. Itu bukan penakut ya. Itu namanya calculated risk management.

Lantas saya terus ke tandas tanpa berlaku sebarang insiden yang tidak diingini.

Blogger Templates

3 comments:

  1. hari panas isap rokok baru bolih kerja.....wat a reason kalau teh o ais limau tu bolih tahan jugak....

    ReplyDelete
  2. bro rusdi: nak kasi "feel" kot :)

    ReplyDelete
  3. Nasib baik dalam your "calculated risk management" mode, you tak ter-enter toilet lelaki!

    ReplyDelete